要玩就玩最好的学习_要玩就玩最好的试题_高中要玩就玩最好的作文-爱要玩就玩最好的吧

爱要玩就玩最好的吧 > 阅读 > 完形填空 > ?>?正文

高三完形填空After getting paying-it-forward several times

时间:2019-09-11 11:23??作者:Edmond??来源:www.2abc8.com

After getting "paying-it-forward." several times, I always wish I could buy a coffee for a stranger too.

That particular morning, I? 41? ? in my rearview mirror(后视镜)when I got to the drive-through window to pay. A? 42? ? woman was driving a sports car behind. I could see her gold jewelry shining in the sunshine?"No way does she need me to buy her coffee!" I was quite 43? ? ? ?, but then that? ?44? ? ? shouted in my heart: “Pay for her coffee."

Are you kidding me? I was 45? ? on cash myself, and I was already feeling guilty for 46 cash on my own coffee. 47? ? , I told the cashier, "Please put the red sports cars 48? ? on my bill." As soon as I said it, I felt? 49? ? .I knew I had followed my heart. I paid the server and drove to the parking lot.

50? ? ?, the sport car followed. The lady? 51? and said, "I don't know why I am telling you this but I need you to know how much I 52? ? ? that coffee. " She started to 53? ? ? , "our business partner 54? ? ?us and left us in the cold. This could not have come at a worse time? 55? ? we lost our son to cancer last month. I thought nobody 56? ? ?about us, and then you appeared. Thank you ever so much."

Now I was the one who was 57? ? ?tears. We chatted and she 58? ? ?me that I gave her much more than a cup of coffee that morning. Next time I am in the drive-through and feel the 59? ? to pay it forward-there will be no? 60? ? ? ?.?

41. A. noticed? B. watched? C.recognized? D. glanced

42. A. crazy? ?B. well-dressed C. pale-looking? D. cautious

43. A. positive? B. passive? C. uncertain? ?D. ashamed

44. A. opinion? B.idea? ?C. voice? ? D. wish

45. A. loose? ?B. easy? ?C. soft? ? D. low

46. A. wasting? B. spending? C. giving? ?D. losing

47. A. However? B. Instead? C. Besides? ?D. Therefore

48. A. price? ?B. debt? ?C. order? ? D. budget

49. A. amused? B. regret? ?C. encouraged? D. relief

50. A. Unfortunately B. Immediately C. Unexpectedly? D. Obviously

51. A. came up? B. turned up? C.visited? ?D.moved

52. A. appreciate? B. expect? C. miss? ? D. dislike

53. A. argue? ?B. smile? ?C. complain? ?D. cry

54. A. helped? B. cheated? C. treated? ?D. defeated

55. A. once? ?B. before? C. as? ? D. though

56. A. talked? ?B. heard? ?C. cared? ? D. worried

57. A. sending back B. fighting back C. taking back? D. getting back

58. A. advised? B. convinced C. astonished? D. reminded

59. A. command? B. request? C. duty? ? D. urge

60. A. hesitation? B. debate? C. delay? ? D. tremble

答案 41.D 42.B 43.A 44.C 45.D 46.B 47.A 48.C 49.D 50.C 51.A 52.A 53.D 54.B 55.C 56.C 57.B 58.B 59.D 60.A


TAG标签高三 完形填空